Vatrogasno natjecanja Vatrogasne zajednice grada Slatine: Sudjelovalo preko 240 vatrogaskinja, vatrogasaca, mladeži i djece

Jučer (nedjelja) je Vatrogasna zajednica grada Slatine organizirala natjecanje članica i članova dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Slatine.

Natjecanje je održano na nogometnom igralištu u Bakiću uz domaćinstvo DVD-a Bakić. Na natjecanju je sudjelovalo preko 240 vatrogaskinja, vatrogasaca, mladeži i djece u ekipnim kategorijama: Žene A, Žene B, Muški A, Muški B, Mladež ženska. Mladež muška, Djeca ženska i Djeca muška.

Dok su se odrasle vatrogasne ekipe natjecale u prijepodnevnim satima, mladež i djeca su pokazali što su uvježbali na pripremama u svojim DVD-ovima poslijepodne.

Vatrogasna zajednica grada Slatine je za najuspješnije ekipe osigurala medalje, a zahvalnice za sva dobrovoljna vatrogasna društva koja su pristupila natjecanju.

Medalje su uručili zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatina Tomo Tomić, županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus i v.d. zapovjednika JVP grada Slatine Tomislav Uher, dok je zahvalnice uručio predsjednik VZ grada Slatina Branko Belošević.

REZULTATI

Žene A:
1. DVD Donji Meljani
2. DVD Bakić

Žene B:
1. DVD Slatina
2. DVD Bakić

Muški A:
1. DVD Bakić
2. DVD Kozice
3. DVD Sladojavački Lug

Muški B:
1. DVD Donji Meljani
2. DVD Slatina
3. DVD Kozice

Mladež ženska:
1. DVD Slatina
2. DVD Sladojevci
3. DVD Kozice

Mladež muška:
1. DVD Sladojevci
2. DVD Donji Meljani

Djeca ženska:
1. DVD Kozica

Djeca muška:
1. DVD Slatina
2. DVD Donji Meljani
3. DVD Sladojavci

Županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus je napomenula kako će sve ekipe koje su se odazvale na natjecanje imati priliku sudjelovanja na županijskom vatrogasnom natjecanju u lipnju u Turnašici, bez obzira na plasman.

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić i predsjednik slatinskog Gradskog vijeća Tomo Tomić čestitali su svim ekipama na ostvarenim rezultatima.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content