Virovitičke košarkašice do 13 godina starosti u lovu na novi veliki trofej: Ovog vikenda igraju na Završnom turniru PH u Osijeku

Virovitičke košarkašice do 13 godina starosti, osvajačice Prvenstva Regije Sjever, koja okuplja košarkaške klubove iz pet županija sjeverozapadne Hrvatske, sezonu su u ožujku završile s 12 pobjeda u isto toliko utakmica. O samoj dominaciji govori i koš razlika – 1010:235, odnosno u prosjeku su dolazile do pobjeda s 65 koševa razlike. Na taj način izborile su Završni turnir Prvenstva Hrvatske koji se ovog vikenda igra u Osijeku.

Temeljem plasmana na Poluzavršnim turnirima, pravo nastupa na Završnom turniru, uz Virovitičanke, stekli su još Ženski košarkaški klub Ragusa iz Dubrovnika, Košarkaški klub Dugopolje i domaćin, Košarkaški klub Mursa.

U polufinalnom susretu, košarkašice ŽKK Virovitice, “pod palicom” trenera Roberta Fritza, odmjerit će snage s košarkašicama iz Dugopolja. Taj susret na rasporedu je ove subote, 18. svibnja s početkom u 18:30 susretu. U ranijem terminu, od 16:00 sati sastaju se Ragusa i Mursa.

Raspored:

Subota, 18. svibnja:

16:00 – ŽKK RAGUSA – KK MURSA OSIJEK

18:30 – KK DUGOPOLJE – ŽKK VIROVITICA

Nedjelja, 19. svibnja:

09:30 – utakmica za 3. mjesto

12:00 – utakmica za 1. mjesto

Završnica se igra u Sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku, a sve utakmice moći će se pratiti i uživo na HKS TV-u.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content