WorldSkills Croatia 2024: Od kvarteta sudionika iz VPŽ, Ivan Tomičić iz Tehničke škole Virovitica ostvario najbolji rezultat, 4. mjesto iz šumarstva

Na ovogodišnjem Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024., koje se održavalo u Zagrebu, među 350 natjecatelja, predstavilo se i četvero učenika s područja Virovitičko-podravske županije.

Najbolji rezultat ostvario je Ivan Tomičić iz Tehničke škole Virovitica kojem je za dlaku izmaklo postolje. On je u kategoriji šumarstva osvojio 4. mjesto. Mentor mu je bio Luka Mlinarić.

„Korak do njega“ bila je Dona Dalia Rajnović, učenica Industrijsko obrtničke škole Virovitica, koja je u kategoriji „frizerstvo“ osvojila 5. mjesto. Mentorica joj je bila Željka Vargović.

Osim njih, Kristina Smiljanić iz Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača je bila deseta u kategoriji poslovne tajnice. Mentorica joj je bila jasmina Pavičić. Istodobno je Miloš Đorđević iz Industrijsko-obrtničke škola Virovitica osvojio 12. mjesto kod automehaničara. Mentor mu je bio Aleksandar Bogatić.

(vpz.hr)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content