Divno je biti nekome nešto: Željko Krušlin Kruška u Suhopolju predstavio svoju zbirku poezije

Danas (subota) je, u Općinskoj knjižnici “Matija Gubec” u Suhopolju, naš poznati glazbenik Željko Krušlin Kruška predstavio je svoju prvu zbirku poezije koja nosi ime po jednom od najvećih hitova grupe Latino “Divno je biti nekome nešto”.

Zbirka poezije izašla je u siječnju ove godine te sadrži oko 150 sabranih pjesama, što uglazbljenih što neuglazbljenih. Budući da se Krušlin bavi i likovnom umjetnošću u zbirku je uključeno i devet njegovih ilustracija, a na nagovor obitelji, prijatelja i kolega iz benda odlučio se na izdavanje zbirke.

– To je presjek cijelog mog života i stvaralaštva. Zbirka za mene puno znači jer sam se po prvi puta ogledao u području koje mi nije nužno primarno, s pjesmama koje ne moraju nužno biti uglazbljene. Ima malo i socijalne tematike i osvrta na društvena zbivanja, za razliku od moje uglazbljene poezije koja je više ljubavnog karaktera – otkriva nam autor.

Predstavljanje zbirke, koje je organizirala Kulturna udruga KrEdA, proteklo je u ugodnom druženju, a prisutni su imali priliku doživjeti Krušlinovu umjetnost kroz stihove i glazbu.

(www.icv.hr, mb)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content