Đurđevački srednjoškolci obilježili svjetski Dan sporta i Dan nepušenja: Zajedno „Vježbom protiv ovisnosti“

I ove su se školske godine nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture i učenici đurđevačkih srednjih škola, Gimnazije i Strukovne škole, aktivno uključili u obilježavanje Svjetskog dana sporta i Svjetskog dana nepušenja, u tradicionalnoj desetoj akciji “Vježbom protiv ovisnosti”.

Zanimljive sportske aktivnosti za učenike đurđevačke Gimnazije i Strukovne škole Đurđevac pripremili su profesori Ivor Bolteković-Tkalec, Ivan Đuroci, Iva Avirović i Tomislav Čerepinko, pa su učenici brzo hodali gradom, slušali zanimljivo predavanje o brzom snalaženju uz pomoć karte i orijentacijskom trčanju, u kojem se okušalo čak 22 učenika. Zadatak je bio pronaći 8 označenih stanica na karti, a sve u širem krugu đurđevačke Gimnazije i Strukovne škole Đurđevac. Za prva tri para su osigurane i prigodne nagrade.

Ova hvalevrijedna akcija tradicionalno se provodi u suradnji s Ligom protiv raka Koprivničko-križevačke županije, u sklopu županijskog projekta Zajedno protiv pušenja čija je koordinatorica prof. đurđevačke Gimnazije, Irena Tišljar.

Više fotografija možete pogledati OVJDE.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content