Ekipa “Zanimljivi” najbolja na ovogodišnjoj čobanijadi u našičkom prigradskom naselju Jelisavac

U Jelisavcu je, u organizaciji Nogometnog kluba Vihor te uz podršku Mjesnog odbora Jelisavac, Grada Našice i Turističke zajednice grada Našice, jučer (subota) organizirana treća čobanijada, odnosno natjecanje u kuhanju čobanca.

Na natjecanje se ove godine prijavilo 28 ekipa, a svim natjecateljima zahvalio se predsjednik Nogometnog kluba Vihor Denis Balentić, koji je posebne zahvale uputio gradonačelniku Krešimiru Kašubi i direktorici TZ grada Našice Ines Resler na pokroviteljstvu i dugogodišnjoj pomoći, kao i svim udrugama s ovog područja koje su pomogle u organizaciji.

Ovogodišnju čobanijadu obišli su i gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Ines Resler.

– Danas smo svjedoci brojnih događanja koja se obilježavaju na našem području, a sva ona donijela su jednu posebnu atmosferu u naš grad i prigradska naselja. Ove subote bih izdvojio i natjecanje u kuhanju čobanca u Jelisavcu koji je okupio velik broj mještana, ali i gostiju. Ovo zajedništvo je ključno posebno kada je riječ o Nogometnom klubu Vihor koji je središnja točka Jelisavca. Želio bih se zahvaliti predsjedniku Denisu Balentiću na izvrsnoj organizaciji te poručiti kako Grad Našice i Turistička zajednica pružaju punu podršku ovakvim manifestacijama koje promiču vedrinu i pozitivan duh naše zajednice – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Nakon par sati čobanci su bili spremni za degustaciju, a žiri je ocjenjivao svaki tanjur po kriterijima poput okusa, arome, teksture i prezentacije.

Tako je ove godine najbolji čobanac skuhala ekipa “Zanimljivi”, drugo mjesto pripalo je ekipi “Astro Moon”, a treće mjesto ekipi “Udruga žena Pribiševci”.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content