Filip Rebić osvojio Trofej ICV za najboljeg igrača Premijer županijske nogometne lige VPŽ

Prošle jeseni s natjecanjem je krenula Premijer županijska nogometna liga. Od prvog do posljednjeg kola treneri uspješnijih momčadi na utakmici birali su igrača utakmice. Svaki igrač utakmice dobio je po jedan bod. Ukupnim zbrojem bodova najbolji je bio igrač drugoplasiranog Bratstva Filip Rebić, koji je u ključnim trenucima nosio igru momčadi trenera Elvisa Vinaka.

Rebić se prošle godine u proljeće vratio na nogometne terene Virovitičko–podravske županije te se etablirao kao jedan od najkvalitetnijih igrača lige. Svoju odličnu igru začinio je ove sezone s 18 zgoditaka. Bratstvo se, uz naslov viceprvaka, plasiralo u finale Županijskog nogometnog kupa.

Trofej ICV Filipu Rebiću uoči uzvratne utakmice finala Županijskog nogometnog kupa uručio je urednik sporta na ICV-u Matej Rajnović.

-Zahvaljujem se na pokalu. To je individualna nagrada, koja je rezultat timskog rada. Ekipa me je pratila. Nije mi strano da se želim maksimalno truditi u svakoj utakmici. Ako mogu biti svaku utakmicu najbolji – bit ću najbolji. Ovo je lijepo priznanje za moj osobni trud, ali i trud cijele ekipe. Zanimljiv će biti i prijelazni rok. Morat ću uzeti vremena, tjedan – dva i odmoriti se od svega, od nogometa i razmisliti o idućoj sezoni, pa ćemo vidjeti što dalje – pomalo zagonetan bio je Filip Rebić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content