Policija će uskoro provesti cjelodnevnu akciju nadzora alkohola i droge u prometu: Možete im predložiti lokacije na kojima će zaustavljati vozače

Planom aktivnosti organizacije ROADPOL, na području zemalja Europske unije će u tjednu od 17. do 23. lipnja biti vršen pojačani nadzor alkohola i droge u cestovnom prometu, pa će u tom vremenu pojačano postupanje u nadzoru vozača pod utjecajem alkohola i droge biti vršeno i na području Virovitičko-podravske županije.

U navedenom tjednu će od 7 sati u petak, 21. lipnja, do 7 sati u subotu, 22. lipnja, biti proveden 24-satni nadzor alkohola i droge u prometu. Za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja se pozivaju građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti pojačani nadzor vozača i testiranje na prisustvo alkohola i droge u organizmu od strane policijskih službenika.

Građani svoje prijedloge mogu do 11. lipnja dostaviti na e-mail policijske uprave ili na telefon 741-222 u vremenu od 7 do 15 sati.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content