Popularizacija stolnog tenisa u Našicama: Stolnoteniski klub u centru grada organizirao demonstraciju pod nazivom “Sport za sve generacije”

U središtu grada Našica jučer (subota) je Stolnoteniski klub Našice organizirao demonstraciju stolnog tenisa pod nazivom “Sport za sve generacije”.

Predsjednik kluba Dražen Stanić izrazio je zadovoljstvo odazivom, a podršku su dali i direktorica Turističke zajednice grada Našice Ines Resler i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

– Okupili smo se u centru Našica kako bi obilježili Dan grada i promovirali stolni tenis kao sport koji je dostupan svima. Cilj nam je da svakom stanovniku bez obzira na dob približimo ovaj lijepi sport. S velikim zadovoljstvom ističem kako je naš klub ostvario značajan rezultat plasiravši se u 1. hrvatsku ligu. Same kvalifikacije su se održale u Križevcima i zaista su bile vrlo napete, no mi smo uspjeli zauzeti drugo mjesto i time smo osigurali ulazak među deset najboljih klubova u ligi. Liga je puna izazova, ali smo se pripremili i osigurali pojačanja koja će naš klub učiniti još jačim. Mi s optimizmom gledamo u budućnost te se nadamo da ćemo u nadolazećoj sezoni nastaviti s uspjesima na nacionalnoj razini. Ovim putem želim se zahvaliti Gradu Našicama, Sportskoj zajednici grada, sponzorima i svima koji su nam velika podrška – rekao je Dražen Stanić.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je Stolnoteniskom klubu Našice na ulasku u viši rang natjecanja te rekao kako će klub i dalje imati potporu Grada.

– Našice je već desetljećima sinonim za velike uspjehe u stolnom tenisu, naši su stolnotenisači izuzetno aktivni i prepoznatljivi. Veliko nam je zadovoljstvo što možemo istaknuti da su naši sportaši ostvarili izuzetan uspjeh ulaskom u 1. hrvatsku ligu. Zaista je ovo jedna velika stvar za Našice kao i još jedan dokaz da je naš grad pravi grad sporta. Svi uspjesi naših stolnotenisača su rezultat dugogodišnjeg rada, truda, predanosti i ljubavi prema ovom sportu. Često govorim, ali uvijek vrijedi ponoviti: sport je ono što čini grad velikim, a stolni tenis je jedan od najboljih primjera toga. Na samom kraju želio bih se zahvaliti treneru i svima članovima kluba na njihovom mukotrpnom radu – izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content