Proslava blagdana sv. Antuna Padovanskog u Novom Antunovcu u Špišić Bukovici

U četvrtak, 13. lipnja, Novi Antunovac u Špišić Bukovici je svečano obilježio blagdan sv. Antuna Padovanskog, sveca svega svijeta. Svetu misu predvodio je župnik Krunoslav Siroglavić uz prisutnost vlč. Karla Topalovića, donoseći radost i duhovnu snagu svim prisutnima.

– Posebna zahvala ide svim župljanima koji su nesebično sudjelovali u pripremi slavlja. Zahvaljujemo domaćinima koji su organizirali srdačno druženje u mjesnom domu, čime su dodatno obogatili ovu svečanost. Njihov trud i gostoljubivost učinili su ovaj događaj posebnim. Jednako tako, zahvaljujemo i župljanima iz drugih mjesta koji su svojim dolaskom uveličali misu i pokazali zajedništvo i povezanost naše zajednice – poručili su iz Župe.

Nakon mise, okupljeni su uživali u zajedničkom druženju, razmjenjujući iskustva i uživajući u pripremljenim delicijama. Atmosfera je bila ispunjena veseljem, zahvalnošću i duhovnim mirom. Ova proslava bila je prilika za okupljanje, molitvu i jačanje vjerske zajednice. Sveti Antun Padovanski, moli za nas, neka nas prati i čuva svojim zagovorom.

(icv.hr, Foto: Župa sv. Ivana Krstitelja Špišić Bukovica)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content