Virovitička rukometna ekipa Grafiti Becker brončana na sportskom spektaklu Dani Dugava 2024.

Tradicionalno ekipa čiji kostur čine nekadašnji i sadašnji rukometaši Viro Virovitice nastupa na popularnim Danima Dugava koji se svake godine organiziraju u istoimenom zagrebačkom kvartu.

Ova sportsko-zabavna kvartovska manifestacija održana je po osmi put i to na igralištu osnovne škole od srijede do nedjelje, od 5. do 9. lipnja. Iza ovog kvartovskog događanja je sedam vrlo uspješnih godina organizacije sportskih turnira s kulturno-zabavnim aktivnostima. Ukratko, Dani Dugava su postali omiljena manifestacija koja okuplja veliki broj sportaša i posjetitelja iz cijele Hrvatske.

Pod nazivom “Grafiti Becker”, Virovitičani su u skupini pobijedili ekipe “Power Strangers” 15:10 i “CB Vox” 10:0, dok su s ekipom “Utvare” odigrali 10:10. U polufinalnom susretu ekipa “Dvoznak” bila je bolja od “Grafita Becker” 19:12. Za treće mjesto “Grafiti Becker” i “Odema Dugave” izvodili su kontre u čemu je virovitička ekipa bila bolja i slavila rezultatom 3:2.

Za Grafite Becker igrali su: David Mikuličić, Fran Moslavac, Antonio Starčević, Robert Matijević, Dominik Sabo, Krešimir Godeč, Luka Moslavac, Karlo Moslavac, Dino Meter, Ivan Predragović, Karlo Vašarević, David Stipetić, Danijel Deželjin, Karlo Štimac, Luka Šimić, Matej Sušilović, Borna Šimić i Mateo Kajba.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content