Besplatno obrazovanje putem sustava vaučera: HZZ – Područni ured Virovitica organizira radionicu u Općini Gradina, evo detalja

Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Virovitica, u suradnji s Općinom Gradina, organizira radionicu o mogućnostima besplatnog obrazovanja za sve zainteresirane osobe s područja općine Gradina.

Radionica će se održati 15. srpnja u prostorijama Općine Gradina na adresi Trg hrvatskih branitelja 12 s početkom u 13 sati.

Na radionici sve zainteresirane osobe za besplatno obrazovanje mogu dobiti informacije o programima obrazovanja kao i o sustavu vaučera te uvjetima i koracima koji su potrebni za predaju zahtjeva kroz aplikaciju “Moj Vaučer”.

– S obzirom da je općina Gradina poznata po poljoprivrednoj proizvodnji, želimo istaknuti da u ponudi kraćih obrazovnih programa postoje različiti tzv. “zeleni programi” završetkom kojih osobe mogu steći certifikat, a novostečenim znanjima postići održivu i kvalitetniju proizvodnju. Uz “zelene” programe u ponudi postoje i različiti opći i digitalni programi obrazovanja koji mogu povećati znanja, vještine i sposobnosti tražene na tržištu rada- ističu iz HZZ-a – Područnog ureda Virovitica.

Vaučere za obrazovanje mogu koristiti kako nezaposlene tako i zaposlene osobe. 

(www.icv.hr, HZZ – Područni ured Virovitica, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content