Prijavite se na besplatne poslovne edukacije – 20. svibnja u Virovitici

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Viroviticom organizira besplatne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe zainteresirane za usavršavanje svojih poslovnih, menadžerskih i marketinških kompetencija te one koji se žele informirati o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja, upravljanja i konkurentnosti u poslovnom svijetu.

Poslovni uzlet grada Virovitice“ održat će se 20. svibnja 2016. u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici.

Polaznike će renomirani stručnjaci opskrbiti informacijama, novostima i savjetima primjenjivim u bankarskom sustavu, menadžmentu, marketinškom i strateškom razvoju, a ujedno će saznati više o EU fondovima namijenjenim za ruralni razvoj i profesionalnoj rekonstrukciji kriznog poslovnog momenta. Uz specifikaciju koraka koje vode povoljnom kreiranju vrhunske marketinške i brend strategije, polaznici će usvojiti i temeljne upravljačke vještine prezentirane na konkretnim realnim slučajevima.

Svoje mjesto možete osigurati prijavom na www.poslovni.hr/vt2016, brojeve telefona 01 6326 000 i 01 6326 021 ili e-mail adresu [email protected].

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Virovitice pozdravit će i gradonačelnik Ivica Kirin, te dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici Vesna Bedeković .

Usprkos svojoj proaktivnosti i urođenim rukovodstvenim sposobnostima poduzetnici nerijetko mogu zateći svoja poduzeća uzdrmana kriznom situacijom. U neprilici, vlasnici poduzeća i obrta posežu za strategijom, modelima i rješenjima konstruiranim za preživljavanje i u tom trenutku ključno postaje menadžerstvo kao upravljačka funkcija za rekonstruiranje poduzeća.

Nikola Nikšić, savjetnik za menadžment i suosnivač tvrtke Konter polaznike će podučiti kako kreirati i realizirati pobjedničku strategiju. Politika ruralnog razvoja EU-a kontinuirano se razvija u svrhu susretanja izazova vezanih uz ruralna područja. S ciljem poticanja konkurentnosti poljoprivrede, osiguravanja održivog upravljanja prirodnim resursima i uravnoteženja teritorijalnog razvoja ruralnih gospodarstava, poduzetnicima i obrtnicima na raspolaganje su stavljena sredstva iz EU fondova.

Predavač Krešimir Jusup tijekom predavanja će sudionicima pojasniti cloud tehnologiju. Što je uopće Cloud? Kako korištenjem Clouda smanjiti troškove poslovanja? Što znači dostupnost Cloud usluga za posao i koje koristi poduzetnici imaju od toga. Također, će na Poslovnom uzletu predavanje održati i Karlo Stojčević iz Red point-a na temu brendiranja poljoprivrednih proizvoda.

Poslovni uzlet projekt je koji je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika, a manifestira se u obliku edukacija, predavanja, interaktivnih radionica i panel diskusija. Već treću godinu za redom projekt doprinosi promicanju malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te prenošenju znanja među stručnjacima. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content