Siniša Brlas održao predavanje i radionicu na simpoziju o ovisnostima u Slavonskom Brodu

Profesor Siniša Brlas, koji radi kao psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, bio je pozvani predavač na 7. brodskom simpoziju o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima koji je 21. i 22. studenoga održan u Slavonskom Brodu.

Ovo je jedan od važnijih stručnih skupova u Republici Hrvatskoj posvećen prevenciji i suzbijanju ovisnosti, a okupio je i mnogobrojne stručnjake iz naše zemlje, ali i iz država u okruženju.

Sl. Brod2 Custom e1574768917368
foto: ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ

Profesor Brlas na ovome je simpoziju kao pozvani predavač održao predavanje i radionicu pod nazivom “Kapaciteti za djelotvorne intervencije u prevenciji i suzbijanju ovisnosti”, što ga dodatno afirmira kao jednog vodećeg stručnjaka u području borbe protiv ovisnosti u Hrvatskoj, ali i u regiji. Tom je prigodom predstavio i svoju knjigu “Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti” (izdavač je Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije).

(ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content