“Jumanji: Iduća razina 3D”, “Black Christmas” i “Last Christmas” ovog vikenda u kinu PARK

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte dvije nove kino projekcije te još jednu projekciju filma “Last Christmas” nakon što je i ona ovog vikenda bila potpuno rasprodana.

Jumanji: Iduća Razina 3D – 13.12. – 19h

4.11.2019 10 34 26 Jumanji HR novi
Izvorno ime: Jumanji: The Next Level
Redatelj: Jake Kasdan
Žanr: akcija, avantura
Uloge: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: U filmu Jumanji: Iduća razina ekipa se vratila, ali igra se promijenila. Kad ponovno uđu u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali. Igrači će morati hrabro proći kroz nepoznate i neistražene dijelove, od sušnih pustinja do snježnih planina kako bi izbjegli najopasniju igru na svijetu.

Black Christmas – 15.12. – 18h

13.9.2019 14 03 17 BlackChristmas hr
Sadržaj filma: Ovog Božića, iz studija Blumhouse (Get out, Us, Halloween), stiže nam novi horor – Black Christmas. Krvožedni ubojica hara po studentskom kampu ostavljajući iza sebe tijela i teror. Hawthorn Collage polagano se prazni i priprema za Božićne blagdane. Dok se prijatelji i članovi sestrinstva spremaju za proslavu maskirani ubojica kreće na svoj krvavi pohod ubijajući studentice jednu po jednu. Kako se broj ubojstava povećava, prijateljice se počinju pitati mogu li više vjerovati i jednom muškarcu u njihovoj blizini uključujući dečke, simpatije pa i profesore. Tko god da je ubojica, uskoro će shvatiti da te mlade žene odbijaju biti žrtve. Film je režirala Sophia Takal, a zajedno s April Wolf potpisuje scenarij. Glavni producent je Jason Blum sa svojom producentskom kućom Blumhouse Productions.

LAST CHRISTMAS – 15.12. – 20h

13.9.2019 13 55 36 last christmas hrEmila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta ćuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content