FOTO Slatina pokazala tko je “gazda u gradu”, uz hat-trick Domagoja Jendrašića prošla u sljedeće kolo kupa

U 4. kolu Županijskog nogometnog kupa na stadionu Antuna Tone Butorca igrao se slatinski gradski derbi između četvrtoligaša Slatine i Slavonije iz Sladojevaca, koja igra 1. županijsku nogometnu ligu.

Slatinčani su pokazali da imaju kvalitetniji sastav i došli su do uvjerljive pobjede od 5:1. Do odmora su vodili 3:0. U drugom dijelu Slatinčani su postigli još dva zgoditka, a Slavonija je smanjila na 5:1 iz kaznenog udarca kojeg je uspješno realizirao vratar Vanja Dragojević.

m IMG 6400

Pogotke za Slatinu su postigli Domagoj Jendrašić tri, od čega jedan iz kaznenog udarca te Nikola Menegati i Mihael Nikolić po jednog. To je za obje momčadi bila posljednja provjera pred nastavak ligaškog natjecanja.

– Utakmica nam je poslužila da vidimo gdje smo. Nisam bio zadovoljan pristupom svojih igrača u prvom dijelu. Nakon razgovora u svlačionici u drugom dijelu smo odigrali puno bolje. Nas očekuje grčevita borba za opstanak u društvu županijskih prvoligaša – rekao je trener Slavonije Mile Pokopčić.

m IMG 6499

-Postigli smo objektivan rezultat. Odigrali smo bolje nego prošle nedjelje u Podgorju, ali se vidi napredak u igri. U napadu moramo biti još efikasniji – zaključio je trener Slatine Damir Pemper.

(www.icv.hr, mš, foto: D: Fišli)

[g-gallery gid=”583911″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content