Škola brzog čitanja i mudrog učenja nudi besplatnu pomoć u učenju za vrijeme pandemije koronavirusa

Škola brzog čitanja i mudrog učenja prestala je s radom prije više od mjesec dana, no kako kažu, primijetili su da velik broj roditelja školaraca ima potrebe za konzultacijama. Zbog novonastalih okolnosti i novog formata nastave koji se održava putem TV-a, tehnike za ubrzavanje čitanja kao i tehnike za olakšavanje procesa učenja, svim učenicima i studentima potrebnije su nego ikada, kažu.

– Zbog toga, kao društveno odgovorna organizacija, Škola brzog čitanja i mudrog učenja donijela je odluku da će preko 100 svojih nastavnika iz 40 škola staviti na raspolaganje, potpuno besplatno, ne samo bivšim i sadašnjim polaznicima već i svim ostalima kojima je pomoć u učenju potrebna kako u Republici Hrvatskoj tako i u nama susjednim zemljama gdje provodimo nastavu – poručuju.

93865625 1504997252999571 1422553023099437056 o

Ako imate poteškoća s procesom učenja, pozivaju vas da im se javite putem njihove web stranice, u koji je moguće upisati temu, odnosno opisati problem u polju – Poruka.

– U najkraćem mogućem roku, uzevši u obzir brojne upite koje zaprimamo, dobit ćete povratnu informaciju od našeg stručnog tima, koji će vam biti na raspolaganju pružiti i podršku i/ili savjet kako bismo školarcima olakšali probleme u učenju – poručuju iz Škole.

Škole brzog čitanja i mudrog učenja nalaze se u brojnim gradovima u Hrvatskoj pa tako i Virovitici. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content