OPĆINA ČAČINCI Načelnik Mališ: Vremena za feštu će biti, budite odgovorni i ne idite u Park prirode Papuk jer je zatvoren za sve posjetitelje

Kakva je situacija u općini Čačinci, pridržavaju li se mještani mjera zaštite od pandemije koronavirusa COVID-19 i kakvo je stanje s brojem e-Propusnica – samo su neka od pitanja koja smo u telefonskom razgovoru postavili načelniku Mirku Mališu.

-U odnosu na vrijeme prije desetak dana, broj izdanih e-propusnica se uvelike smanjio. Stožer civilne zaštite i dalje obilazi trgovine i sva naselja na području općine i nije uočio gotovo nikakva kršenja propisanih mjera. Aktualno stanje je pod kontrolom i mislim da će tako i ostati – rekao nam je načelnik Mirko Mališ.

Budući da se približava Praznik rada, mnogi će poželjeti taj dan provesti uobičajeno – na otvorenom, u društvu dragih osoba. Načelnik Mališ pozvao je sve mještane da ovaj praznik provedu drugačije, sukladno situaciji.

-Jankovac je biser ovog našeg dijela, ali slobodno možemo reći i Europe i na popularnom izletištu svake se godine pojavljivao velik broj posjetitelja. Nažalost ove godine Park prirode Papuk zatvoren je za sve posjetitelje, pa će tako biti i 1. svibnja. Ovim putem čestitam svima Praznik rada i molim mještane općine Čačinci, ali i sve žitelje naše županije da se ne upućuju na Jankovac, jer će i sutra naše operativne snage tamo dežurati. Budimo odgovorni i savjesni kako bi što prije izašli iz ove nimalo ugodne situacije, a vremena za feštu bit će iduće godine – zaključio je načelnik Mališ.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content