1. HRL SJEVER Rukometaši Viro Virovitice pružili dostojan otpor kutinskoj Moslavini i upisali drugi uzastopni poraz

Nakon uvjerljivog poraza na gostovanju u Križevcima od KTC-a, rukometaši Viro Virovitice na svom terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić igrali su s još jednim od aspiranata za najviši plasman – kutinskom Moslavinom.

Domaća mlada momčad pružila je odličan otpor renomiranom gostu. Prvih 20 minuta držali su rezultatski priključak. U posljednjih deset minuta gosti iz Kutine odlaze na osam zgoditaka prednosti (15:7). U prve tri minute drugog dijela s tri pogotka gostujući igrači praktički osiguravaju pobjedu.

IMG 7372 Custom

Do kraja utakmice gosti su održavali sigurnu prednost, a domaći rukometaši su pokazali da se na njih u nastavku natjecanja može ozbiljno računati. Trener Viro Virovitice Damir Vašarević svim igračima je pružio priliku da “okuse parket”.

IMG 7352 Custom

-U prva tri kola igramo s favoritima za naslov. Ipak se vidi pomak u igri u odnosu na Križevce. Idemo u dobrom smjeru. Moramo pregrmjeti još gostovanje kod Rudara u Rudama. Nakon toga nam dolazi Vidovec s kojim ćemo se potući za bodove – nakon susreta izjavio je Saša Žada, tajnik Viro Virovitice.

IMG 7361 Custom

Odlukom Stožera civilne zaštite susret je odigran bez nazočnosti gledatelja.

Viro Virovitica – Moslavina Kutina 21:32 (7:15)

Viro Virovitica: Dino Meter, Krešimir Godeč 1, Tim Čevelak 2, Hrvoje Vašarević 1, Leon Dujmović 1, Robert Rešetar, Matko Crljenić 2 (2), Karlo Štimac, Marko Šulentić, Dominik Sabo, Marko Đeri 2, Antonio Starčević 2, Dominik Arsić 1, Ivan Predragović 2, Toni Smutni 2 i Dubravko Benko 5. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 7369 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content