PRVENSTVO HRVATSKE U KARATEU Nikola Gondi prvak u kadetskoj, a Maja Kozlinger druga u juniorskoj konkurenciji

Proteklog vikenda u Rijeci je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore. Na njemu su uspješni bili članovi Karate kluba “Virovitica”.

U subotu su nastupali juniori i mlađi seniori. Maja Kozlinger je u kategoriji juniorki do 48 kilograma osvojila drugo mjesto i srebro, dok je Mihael Štefović dominirao u prvoj borbi i vodio do zadnjih deset sekundi rezultatom 3:1. No zadnjih deset sekundi izgubio je koncentraciju, što je iskoristio njegov suparnik iz zagrebačkog Karate kluba “Hercegovina” te je preokrenuo rezultat u svoju korist, a Mihael je izgubio pravo daljnjeg nastupa.

U nastavku je nastupila Laura Pokupić u konkurenciji mlađih seniorki. Ona je odradila dvije borbe vrlo dobro i borbeno te je u borbi za treće mjesto “nesretno” izgubila i tako se morala zadovoljiti petim mjestom.

1 9 e1603702380486

U nedjelju su nastupili kadeti. U kategoriji do 70 kilograma Nikola Gondi je odlično odradio sve borbe i osvojio prvo mjesto, zlato i pobjednički pokal. Za postignut rezultat osvajačima plasmana čestitao je predsjednik HKS-a gospodin Davor Cipek.

Nastupila je i Lucija Knežević u kadetskoj konkurenciji, koja nažalost još nije spremna za ovako jaka prvenstva. Na prvenstvu nije mogao nastupiti Chris Malčec koji je morao ostati u samoizolaciji.

(www.icv.hr, mš)

3 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content