Policija traži vozačicu koja je u četvrtak naletjela na pješakinju (16) kod Tehničke škole u Virovitici

U četvrtak, 22. listopada oko 13.00 sati dogodila su se dva naleta na pješakinje na istom prijelazu u ulici Zbora narodne garde u Virovitici, ispred Tehničke škole. U jednoj nesreći u naletu automobila teško je ozlijeđena pješakinja, dok je u drugoj nesreći pješakinja zadobila lakše tjelesne ozljede.

Kako je policija izvijestila prošli tjedan, neposredno nakon naleta lako ozlijeđena pješakinja nije osjećala posljedice naleta vozila pa vozačica i pješakinja događaj nisu prijavljivale policiji. No, ističu iz policije, riječ je o nesreći u kojoj su sudjelovali pješaci i kao takva se mora prijaviti pa se za vozačicom iz te prometne nesreće traga.

– Obzirom da do sada prikupljenim i provjerenim informacijama nije utvrđen identitet vozačice koja je upravljala navedenim vozilom te nakon prometne nesreće stupila u kontakt s ozlijeđenom maloljetnom osobom, nakon čega je napustila mjesto prometne nesreće.

Molimo građane koji imaju bilo kakvih saznanja o navedenoj prometnoj nesreći i nepoznatoj vozačici, neka se jave u Postaju prometne policije Virovitica, a isto tako apeliramo prema vozačici spomenute prometne nesreće neka se javi na broj tel. broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192 – stoji u priopćenju PU virovitičko-podravske.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content