3. HNL SJEVER Povratak Radovića i Lovrekovića u sastav bude optimizam trenera Vučete pred susret s “rudarima”

Igrači Virovitice drugu uzastopnu utakmicu igraju na svom terenu. U 12. kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever u subotu, 7. studenog u 13:30 sati domaćini su Rudaru iz Murskog Središća.

Na početku ove sezone Virovitica je na gostovanju u Murskom Središću pobijedila 6:4.
Trenutno se subotnji virovitički gosti nalaze na trećem mjestu s 18 bodova, dok je Virovitica na 9. mjestu s 13 osvojenih bodova. Rudari su u posljednje tri utakmice ubilježili tri pobjede, dok su virovitički narančasto–crni osvojili četiri boda.

To ne bi trebalo značiti da su gosti izraziti favoriti. Domaća momčad, ako uđe u susret kao prošle subote, kada je igrala s favoriziranom Mladosti iz Ždralova i s igračem manje došla do vrijednog boda, može se nadati novom uspjehu na svojoj Vegeški.

Zbog kartona trener Virovitice Vjekoslav Vučeta u subotu neće moći računati na pouzdane igrače Slavena Markovića i Domagoja Vučemilovića – Jurića. S druge strane, u sastav se vraćaju Angelo Bernardo Radović i Matija Lovreković, koji su odradili svoje kazne, a postoje i naznake da bi ponovno mogao zaigrati kapetan Krešimir Crvenka.

– Očekujem da utakmicu odigramo na kvalitetnoj razini, što bi definitivno značilo osvajanje bodova – optimističan je trener Vučeta.

Zbog epidemioloških razloga utakmica se igra bez nazočnosti gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content