OPĆINA LUKAČ Pune vreće darova Sveti Nikola ostavio u Dječjem vrtiću “Bubamara”, ali i školama na području općine

Odlukom načelnika općine Lukač Đure Bukvića i ove godine osigurana su sredstva za kupovinu poklona za “mališane”, od rođenja pa do petnaeste godine s područja općine.

S obzirom na epidemiološku situaciju, podjela poklona nije bila moguća na način kako se to organiziralo prethodnih godina. Zbog zabrane javnih okupljanja, pokloni koje je osigurala Općina Lukač u suradnji s Osnovnom školom I. G. Kovačića iz Gornjeg Bazja te Dječjim vrtićem “Bubamara”, podijeljeni su u vrtiću i školama na području općine.

-Iako su okolnosti u kojima smo očekivali svetog Nikolu vrlo složene, nije nas iznevjerio niti zaboravio. U vrijeme vikenda, obilazeći domove i prozore, navratio je i u naš vrtić da nam ostavi darove i šibe, dakako! Da bi mu zahvalili i obećali kako ćemo i dalje biti dobri, otpjevali smo jednu, njemu najdražu pjesmu. A kad smo već bili u tom raspoloženom i slavljeničkom ozračju, puni volje i sreće, ponosno smo okitili naš vrtićki bor nakitom koji smo sami izradili – poručuju iz skupine “Ježići”, Dječjeg vrtića “Bubamara”.

(www.icv.hr, Općina Lukač, DV “Bubamara”)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content