VETERANI Slatina u derbiju za prvo mjesto minimalno slavila kod Rezovca pogotkom Denisa Kokorića

Veterani Slatine slavili su u derbiju 15. kola na gostovanju u Virovitici gdje ih je na terenu Sportskog centra TVIN dočekao ”domaćin” Rezovac. Denis Kokorić postigao je u 55. minuti jedini pogodak na utakmici kojim je svojoj momčadi osigurao tri boda. Mogli su dvanaest minuta kasnije rezovčani do izjednačenja, ali kazneni udarac Ivana Lulića brani slatinski vratar Samir Klement. Slatina se ovom pobjedom probila do vrha ljestvice sa dva boda prednosti nad prošlotjednim protivnicima.

Mikleuš je u gostima uvjerljivo slavio nad momčadi Mladosti iz Miljevaca s visokih 8:0. Tri pogotka postigao je Dragan Ostojić, dva je dodao Mario Kovač, dok su po pogodak postigli Josip Kokoška, Miroslav Škulj i Hrvoje Kraljik.

Najefikasnija utakmica kola odigrana je u Suhopolju gdje su se sastali istoimeni domaćin i orahovački Papuk. Domaća momčad vodila je u tri navrata, ali su se na kraju morali zadovoljiti samo sa jednim bodom. Dva pogotka za domaći sastav postigao je Dario Podnar, jedan je dodao Berislav Vidić, dok su se kod Papuka u strijelce upisali Mario Kubaček, Zlatko Repinac i Zoran Lenard.

Jedan pogodak manje vidjeli smo u susretu između Standarda i Gradine odigranom u Novoj Šarovki. Također su domaćini vodili u tri navrata, ali su u ovoj utakmici uspjeli zadržati prednost do samoga kraja. Marijan Granjaš doveo ih je u vodstvo u 7. minuti, na 1:1 izjednačio je Josip Vukalović, dok smo do odlaska na odmor vidjeli po još jedan pogodak na svakoj strani. Novu prednost Standardu je osigurao Bernard Sraka, a autogol za 2:2 postigao je Tomo Tušek. Peti i odlučujući pogodak na utakmici i postigao je Ilija Ereš.

(www.icv.hr, mra, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content