U Orahovici uskoro igraonica na otvorenom za velike i male: Novi sadržaj nakon otkazivanja Orahovačkog proljeća

Kako je Grad Orahovica zbog epidemioloških mjera morao otkazati Orahovačko proljeće i njegov popularni Cvjetni korzo te koncerte, za sve velike i male, Grad i Turistička zajednica pripremili su poseban sadržaj.

– U goste smo pozvali PagoLand igraonicu za djecu i odrasle prilagođenu i osobama s invaliditetom. Najveća i na ovim prostorima do sada neviđena igraonica na otvorenom, nudi najluđu zabavu koju svi mogu isprobati kroz adrenalinski tunel, super brzi tobogan, najveći na svijetu nogometni pikado, rotirajući swipper te brojni drugi napuhanci. Ovaj posebno osmišljen koncept igraonice na otvorenom za cilj osim spomenute zabave ima i cilj zbližavanja djece i roditelja, potiče na kreativan boravak izvan zatvorenog prostora, te osigurava obilje smijeha, najluđi provod i hrpu nezaboravnih trenutaka – kaže gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

Voditeljica Turističke zajednice Lana Jurkin naglasila je kako će igraonica biti postavljena na središnjem gradskom trgu već ovoga vikenda, 05. i 06. lipnja od 10:00 do 20:00 sati, ulaz je besplatan, ali ograničen zbog poštovanja epidemioloških mjera.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content