Održana skupština Udruge umirovljenika općine Lukač: S nestrpljenjem se očekuju izleti i nova druženja

U obnovljenom Mjesnom domu u Turanovcu proteklog je vikenda održana izvještajna skupština Udruge umirovljenika općine Lukač.

Skupštinu je otvorio predsjednik Branko Videković. Nakon utvrđivanja kvoruma podneseni su izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, koji su jednoglasno usvojeni.

Udruga je zbog pandemije koronavirusa bila aktivna puno manje nego proteklih godina, ali je ipak bilo aktivnosti: redoviti obilasci članova i dijeljenje prigodnih poklona članica za Dan žena te nabavka mandarina za sve članove udruge. Naglašena je svesrdna pomoć u radu Udruge općine Lukač i načelnika Đure Bukvića te komunalnih tvrtki putem donacija, bez čega Udruga umirovljenika ne bi mogla djelovati. Usvojeni su plan rada i financijski plan za 2022. godinu.

-Vjerujemo da iduće godine nećemo imati problema s pandemijom koronavirusa te da ćemo se vratiti našim uobičajenim aktivnostima, zajedničkim druženjima i putovanjima – naglasio je predsjednik Videković.

IMG_8577-Custom

Umjesto dosadašnje tajnice Ankice Mesar, za novog tajnika izabran je Stjepan Jurišić, a izabrane su i dvije nove članice Izvršnog odbora. To su Željka Lacko i Ana Bukvić.

Rad udruge pohvalili su i gosti: predsjednica KUD “Seljačka sloga” iz Turanovca Anka Zalogaj te u ime općine predsjednik Mjesnog odbora Turanovac Mario Gašparić. U idućih mjesec dana, ako to dozvole epidemiološke prilike, Udruga planira dva jednodnevna izleta, prvi na more u Njivice, a drugi u Mariju Bistricu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content