UŽASNI PRIZORI Kod Križevaca se sudarila dva teretna vlaka: Vagoni su smrskani i razbacani po polju, strojovođa ozlijeđen

Velika željeznička nesreća dogodila se danas (srijeda) u 4.54 sati kod Majurca.

Sudarila su se dva teretna vlaka, a oba su se kretala iz pravca Križevaca prema Koprivnici i za sada je ozlijeđen jedan strojovođa te je hitno prevezen u bolnicu – piše ePodravina

– Zbog izvanrednog događaja, naleta teretnog vlaka na drugi teretni vlak, koji se dogodio jutros u 4.40 sati između kolodvora Križevci i Lepavina očekuje se prekid željezničkog prometa na toj relaciji u trajanju od 48 sati. Policijski očevid je u tijeku, a prijevoz putnika osiguran je zamjenskim autobusima. Ispričavamo se putnicima i molimo ih za strpljenje – javljaju iz HŽ infrastrukture.

Neslužbeno, vlak HŽ Carga je stajao na pruzi, a vlak privatnog prijevoznika se u njega zaletio velikom brzinom. Vagoni su doslovno razbacani po pruzi i livadi.

Kako također neslužbeno doznajemo, strojovođa vlaka je iskočio iz lokomotive kada je shvatio da se neće uspjeti zaustaviti. U skoku se ozlijedio, no ujedno si je i spasio život.

Od 6.38 sati zatvorena je Županijska cesta Trema Grubiševo-Lemeš Križevački te se promet preusmjerava preko Sv. Ivan Žabno-Križevci i obratno. Na terenu je hitna i policija, u tijeku su očevidne radnje.

(epodravina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content