KINO PITOMAČA Ovog vikenda očekuju vas tri projekcije: komedija “Pas”, akcija “Vječnici” i animirani film “Jahač zmaja”

U Kinu Pitomača ovog vikenda očekuju vas čak tri kino projekcije. Tako u petak, 18. ožujka s početkom u 19 sati pogledajte komediju “Pas”. U subotu, 19. ožujka s početkom u 19 sati očekuje vas akcija “Vječnici”. Dok je i ova nedjelja, 20. ožujka s početkom u 17 sati, rezervirana za animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Jahač zmaja”.

PAS

Izvorno ime: Dog

Redatelj: Reid Carolin, Channing Tatum

Žanr: komedija, drama

Uloge: Channing Tatum, Luke Forbes, Ethan Suplee, Jane Adams, Kevin Nash

Trajanje filma: 90 minuta

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Bivšem vojnom rendžeru Briggsu je dodijeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova je misija prevesti psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkom sprovodu. Njihovo putovanje natjeralo ih je na poseban suživot kojem definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje “dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko nevjerojatnih situacija. Upravo je to Briggsa gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i natjeralo da malo preispita sebe i svoj odnos sa psećim suputnikom.

VJEČNICI

Izvorno ime: Eternals

Redatelj: Chloé Zhao

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington

Trajanje filma: 156 min

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Besmrtni superjunaci, od kojih svaki ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova, izlaze iz tajnosti kako bi zajedno s ljudima obranili život na Zemlji. Radnja filma se odvija nakon filma “Osvetnici: Završnica”, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

JAHAČ ZMAJA – SINK

Izvorno ime: Dragon Rider

Redatelj: Tomer Eshed

Žanr: animirani

Uloge: Marko Braić, Maja Posavec, Marko Ožbolt, Siniša Popović, Dražen Bratulić

Trajanje filma: 91 min

Godina: 2021.

Država: Njemačka

Sadržaj filma: Mladi srebrni zmaj i njegov novi prijatelj kreću u potragu za posljednjim utočištem srebrnih zmajeva. Pred njima je niz nevjerojatnih pustolovina i neobičnih susreta od kojih će jedan biti presudan – susret s bezdušnim čudovištem iz prošlosti čiji je jedini cilj uništenje posljednjeg zmaja.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content