Natjecanje učenika osnovnih škola VPŽ u graničaru: U uzbudljivom susretu slavili virovitički ‘Brlići’ i tako izborili plasman u daljnju fazu natjecanja

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici, u organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, održano je natjecanje učenika osnovnih škola u graničaru.

Na natjecanju su nastupile dvije ekipe: IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici i KOŠ iz Katoličke osnovne škole Virovitica.

U susretu punom emocija i naboja s obje strane, pobijedila je ekipa IBM-a rezultatom 2:0 (15:11, 15:10) i plasirala se u daljnje natjecanje. U ekipi je bio velik broj malih nogometaša, rukometašica i rukometaša, a posebice se svojom igrom istaknuo nogometni vratar Luka Vukman.

Za pobjedničku ekipu igrali su: Matej Jezerčić, Filip Ditrih, Luka Vukman, Nataniel Jurković, Magdalena Šuper, Laura Radić, Lota Keškiš, Ana Kosanović, Laura Barčan, Nika Babec, Noa Cvišić. Ekipu su vodili Mario Hrženjak i Nataša Kirin.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content