Grad Našice ispratio još jednu generaciju maturanata

Grad Našice danas je s ponosom pozdravio maturante na njihov zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja. Plesnim koracima tradicionalne Quadrille točno u podne, usklađeni sa drugim gradovima Osječko-baranjske županije ušli su u novo razdoblje života. Sreću u životu poželio im je gradonačelnik Krešimir Kašuba poručivši im da ostanu, odnosno vrate se nakon školovanja u Našice te da zajedno razvijaju voljeni grad.

IMG 0146 1920x1280 Custom

– Na današnji dan prisjećam se vremena kad sam ja bio maturant, bilo je tada ratno vrijeme, ali nažalost sličan ste scenarij i vi proživjeli s pandemijom korona virusa. Sad se nalazite na prekretnici svog života, ja vam čestitam na dosadašnjem radu i trudu, jer nije bilo lako doći do ove životne faze. Neke od vas sada čeka posao, a neke nastavak školovanja stoga vam želim puno sreće u razvoju i daljnjoj edukaciji– rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

U ime Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice maturante je pozdravio profesor Goran Knežević rekavši da svoje srednjoškolsko obrazovanje završavaju plesom, te im isto preporučio tokom cijelog života.

IMG 0148 1920x1280 Custom

– Neka vam život bude ples, radost, uživajte i veselite se– rekao je profesor i zahvalio Gradu na suorganizaciji, te svim profesorima koji su vodili učenike i pripremali ih za današnji dan.

Za maturante je pripremljen i glazbeni nastup, pa su učenici nakon službenog programa nastavili sa veseljem.

(nasice.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content