Doljani u derbiju svladali bukvički Dalmatinac za proboj na diobu prvog mjesta: Dražen Borda zablistao u brzom izbijanju i ostvario najbolji rezultat lige

U protekla dva tjedna boćari Doljana iz Orahovice upisali su dvije vrijedne pobjede. Prvo je odigrana zaostala utakmica 2. kola gdje su Doljani slavili kao gost u Golobrdcima protiv domaćeg Smrika s krajnjih 16:6 da bi potom na domaćem terenu odigrali lokalni derbi protiv Boćarskog kluba “Dalmatinac” Bukvik u sklopu redovnog 6. kola.

Bukvičani su bolje ušli u meč i poveli sa 6:2, no kako je igra odmicala boćari Doljana su ipak uspjeli preokrenuti i na kraju slaviti s konačnih 13:9. Poseban rezultat ostvario je domaći boćar Dražen Borda koji je u brzom izbijanju “pronašao” čak 29 poena što je trenutno najbolji rezultat lige, igrač utakmice bio je iskusni Josip Tomac koji je ostvario sve pobjede u svojim nastupima, dvije pojedinačne i jednu u paru.

S ove dvije pobjede Doljani su se izjednačili na prvom mjestu s momčadi Male Velike iz Velike s ukupno 15 osvojenih bodova.

Rezultati 6. kola:

Slavonski Brod: BRLIĆKA 2007. – OTKOS-10 7:15

Golobrdci: SMRIK – LIPIK 16:6

Orahovica: DOLJANI – DALMATINAC 13:9

Velika: MALA VELIKA – BRLIĆKA 18:4

Prvenstvo se nastavlja na proljeće, točnije 15. travnja kada će Doljani u goste “fenjerašu” lige, momčadi Lipika.

Tablica

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content