Moto Mrazovi na motorima i quadovima oduševili mališane: Pripremili i podijelili 500 poklona

Više od 15 godina Moto Mrazovi u adventsko vrijeme punih vreća darova stižu u Viroviticu kako bi darivali najmlađe. Ovu tradiciju MK Kumovi vrijedno njeguju i, prema riječima predsjednika Maria Kopfera, iznova se svake godine posebno raduju, a ove su godine tu radost podijelili i s članovima ATV kluba Virovitica.

– Ove smo se godine pojačali s kolegama iz ATV kluba Virovitica. U odijela je uskočilo 40-ak članova što na motorima, što na quadovima. Prema osmijesima djece vjerujemo da smo im i ove godine uspjeli uljepšati nadolazeći Božić i to ne planiramo prestati činiti – rekao je Kopfera.

Defileom gradskim ulicama uoči dolaska na parkiralište Palače Pejačević, članovi ovih dviju virovitičkih udruga mamili su osmijehe svih građana koje su sreli. A posebnu pozornost privlačili su Djedice u svojim “saonicama” koje su umjesto sobova, vukli quadovi. 

– Iznimna nam je čast biti dio ove priče. Pripremili smo i podijelili 500 poklona, a osmijesi mališana su zaista pokazali koliko je ovo važna tradicija – rekao je predsjednik ATV kluba Virovitica Bojan Mijok.

(www.icv.hr, mp; foto: K. Toplak)

IMG 20221218 174708
ICV

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content