Martina Tišljar izabrana za vršiteljicu dužnosti ravnatelja Učeničkog doma Virovitica

Nakon provedenog postupka za izbor i imenovanje ravnatelja Učeničkoga doma, Odlukom Domskog odbora za vršiteljicu dužnosti ravnatelja Učeničkog doma u Virovitici imenovana je dosadašnja odgajateljica Martina Tišljar, s početkom mandata 8. lipnja 2017. godine.

Martina Tišljar rođena je u Koprivnici 2. studenoga 1985. godine, a danas živi u Pitomači sa suprugom. Nakon Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu, školuje se na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. 2010. godine stječe diplomu prof. Fonetike i prof. Hrvatskog jezika i književnosti. 2012. godine završava Program stručnog usavršavanja za stjecanje stručnih zvanja u knjižničarskoj struci u okviru koncepta cjeloživotnog obrazovanja na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Od 2013. godine polaznica je Poslijediplomskog specijalističkog studija Ljudska prava na Pravnom fakultetu u Osijeku.

Radno iskustvo stekla je radeći na raznim vrstama i opisima poslova: profesorica Hrvatskog jezika i književnosti (OŠ Suhopolje, Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac), odgajateljica (Učenički dom u Virovitici), stručna suradnica knjižničarka (Strukovna škola Virovitica). U odgojno-obrazovnom radu bila je voditeljica raznih izvannastavnih aktivnosti, organizatorica javnih kulturnih priredaba i izložbi, mentorica učenicima na raznim županijskim te državnim natjecanjima Domijadama. Kao dio timova sudjelovala je u pisanju i provođenju nekoliko projekata, a u suradnji s Udrugom za Down sindrom Virovitičko-podravske županije 2015. godine osnovala je i vodila volonterski klub Učeničkog doma „DOM”.

(www.icv.hr, Učenički dom Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content