4. liga. Pobjede Virovitice, Slatine i Pitomače, u 1.ŽNL Graničar torpedirao Dinamo iz Četekovca

U jedanaestom kolu 4.lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u županijskom derbiju u Virovitici domaći nogometaši su pobijedili Papuk iz Orahovice 4:0. Virovitičani su poveli zgoditkom Roka Horačeka u osmoj minuti. U 54.minuti crvene kartone dobili su Bojan Poljak u domaćim i Dražen Duspara u gostujućim redovima. Nakon toga domaći su se igrači raspucali i postigli još tri zgoditka. Sva tri je postigao Luka Vinovrški u 58. minuti iz igre, a u 74. i 76. iz kaznenih udaraca.

Pitomača je na svom terenu pobijedila Zdenku iz Velikih Zdenaca s 2:1. Gosti su poveli na početku drugog dijela utakmice, a rezultat su preokrenuli zgodicima Filip Škaro u 74. i Matija Miloš u 83. minuti.

Slatina je donijela vrijedne bodove iz Križevaca. Pobijedila je domaću momčad 2:1. Golove za Slatinčane su postigli Danijel Ciglar u 17. i Matija Bubaš u 35.minuti.

U dvanaestom kolu Virovitica gostuje kod Garića u Garešnici, Slatina putuje u Rovišće. Papuk na svom terenu igra s Tomislavom iz Bereka. Drugoplasirana Pitomača gostuje kod prvoplasiranog Tehničara u Cvetkovcu.

U prvom susretu dvanaestog kola prve županijske lige Graničar je u Okrugljači pobijedio Dinamo iz Četekovca 6:1. Po tri gola za Graničar su postigli Kristijan i Karlo Petrinić, dok je gol za goste postigao Darko Kokoška.

Sve ostale utakmice županijskih liga igraju se u nedjelju 5.studenog u 14.30 sati. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

MG 0588 MG 0586 MG 0575 MG 0572 MG 0570 MG 0568

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content