Zbor građana u Rezovcu: U planu je energetska obnova Mjesnog doma te nogostup do Zlatnog polja

Gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenicima, Damirom Marenićem i Vlastom Honjek – Golinac te gradski pročelnici i direktori gradskih tvrtki posjetili su Rezovac gdje su u Mjesnom domu održali zbor građana za Mjesni odbor Rezovac. Uvodno je nazočne pozdravio predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Branimir Tomljanović koji je tom prilikom podsjetio na aktivnosti odrađene u prethodnom razdoblju. Riječ je, između ostalog, o sanaciji ulice Stari Rezovac, rekonstrukciji ulice Rezovački vinogradi – V. odvojak, čišćenju i uređenju dijela kanala u Starom Rezovcu, postavljanju ležećih policajaca pokraj Područne škole, uklanjanju kapelice na Mjesnom groblju, uređenju poda ispod nadstrešnice kod Doma, novim dječjim igralima… Ovih dana kraju će biti priveden i projekt izgradnje dugo očekivanog mosta ispred Područne škole, što će mališanima omogućiti znatno sigurniji pristup do škole.

IMG 9056

Što se tiče projekata koji su u planu u narednom razdoblju, najavljena je rekonstrukcija ceste u Rezovačkim vinogradima – I. odvojak, nogostup od Zlatnog polja do kanala kod kapelice u Rezovcu, koji je prijavljen na natječaj Ministarstva graditeljstva, zatim energetska obnova Mjesnog doma koja je također prijavljena na natječaj za Energetsku obnovu javnih zgrada te potporni zid i sanacija asfalta na groblju koji su uvršteni u Florin Program opremanja groblja.

IMG 9050

Prisutni mještani postavljali su pitanja koja su se uglavnom odnosila na komunalnu tematiku, a gradonačelnik Ivica Kirin ovom ih je prilikom još jednom pozvao da uočene nedostatke na cestama, javnoj rasvjeti, nogostupima i javnim površinama javljaju Komunalnom info centru na besplatni telefon 0800-9995. Svaki poziv se evidentira te na temelju njega gradske službe imaju uvid u probleme na terenu.

U ponedjeljak, 9. travnja, zbor građana održat će se u Jasenašu u 18,00 sati te u Milanovcu u 20,00 sati. (virovitica.hr)

IMG 9043

IMG 9046

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content