Monika Ružić ponovno na čelu Lions cluba Vereucha

U Kuriji Kapela Dvoru održana je izborna skupština Lions cluba Vereucha, na kojoj je za predsjednicu ponovno izabrana Monika Ružić. Lionsi su članovi najveće svjetske humanitarne organizacije sa 1.375.000 članova širom svijeta, koji svoje aktivnosti posvećuju rješavanju zdravstvenih i socijalnih problema u svojim sredinama.
Za tajnicu cluba izabrana je Vesna Martinko Hock, a blagajnicu Neda Kovjanović, a umjesto dosadašnje predsjednice Zone, Jasne Per Kožnjak izabrana je Monika Ružić.

-I dalje ćemo se godini držati naših tradicionalnih akcija, kao što je “Kolač za prijatelja”, manifestacije Rokovo, sudjelovanju u akcijama Lige protiv raka, posjetama Domu u Borovi, obilježavanju Dana bijelog štapa, a isto tako organizirat ćemo i Lions bal, koji se do sada pokazao kao vrlo uspješan – o planovima daljnjeg rada kazala nam je Monika Ružić.

Ove godine, kada slavi 20 godina aktivnog rada, Club je u svoje članstvo primio pet novih članica, tako da danas broji 28 članica. Za još jednu novu članicu na Skupštini je prisegnula Željka Grahovac, koja je inače prije 21 godinu bila jedna od inicijatora osnivanja Lions cluba Vereucha.

Uz njenu kumu, Jasnu Per Kožnjak, predsjednicu Moniku Ružić, čestitku novoj članici uputio je i Jozo Berečić, predsjednik Zone istok. Skupštinu, na kojoj su posebne zahvale bile upućene najvećim pokroviteljima u njihovu radu, tvrtkama Plin Vtc i Flora Vtc te Gašo bandu svojim su nastupima uveličali Ena Mihaljević te učenici Glazbene škole Jan Vlašimski.
(www.icv.hr, zc)

[g-gallery gid=”457178″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content