DANI MLADIH Očekuje vas radionica o prehrani i tjelesnoj aktivnosti te preostali raznovrstan program

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije poziva sve zainteresirane da se odazovu Danima mladih u Info-centru za mlade Virovitica, koji će se održati od 13. do 17. kolovoza u parku Udruge Veranda, na adresi Matije Gupca 63, preko puta VŠMTI.

U sklopu raznovrsnog programa, održat će se i radionica “Zeleno i aktivno: prehrana i tjelesna aktivnost” , pod vodstvom trenera Bojana Mihića, istaknutog instruktora fitnessa, Efficient Training Method instruktora, te Precision Nutrition certificiranog trenera.Cilj ove aktivnosti je potaknuti sudionike na brigu o tjelesnom zdravlju kroz međusobni dijalog te razmijeniti iskustva i navike.

Bojan Mihić Custom

Sudionici će dobiti odgovore na pitanja vezana za temu uz motivirajuće smjernice i savjete za poboljšanje kvalitete života. Osim radionice o prehrani i tjelesnoj aktivnosti, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih, u Verandi će se u ponedjeljak, 13. kolovoza od 9 sati održati radionica Relaksacija smijehom pod vodstvom Marine Petrić, radne terapeutkinje i certificirane voditeljice relaksacije smijehom, dok će posljednji dan manifestacije, petak, 17. kolovoza biti rezerviran za suočavanje s izazovima društvenih mreža, radionicu koju će voditi pedagoginja Ivana Bezak s početkom u 18 sati.

dan mladih 2018 program Custom

Radionicu možete odabrati po svom ukusu a prijave za sudjelovanje vrše se ovdje
ili mailom na [email protected]

Radionice su besplatne za sve sudionike.

(www.icv.hr, mš, foto: facebook)

naslovna fotka članka Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content