FOTO Sportska dvorana SŠ Marka Marulića Slatina bit će spremna za uporabu sredinom ožujka

Pošto je pod u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina na nekoliko mjesta ”propao” i više nije bilo mogućnosti da se treninzi slatinskih sportaša i nastava tjelesnog odgoja učenika škole u njoj odvijaju, zbog mogućnosti ozljeda, krenulo se u sanaciju, odnosno kompletnu zamjenu podloge.

Sanacija podne podloge započela je sredinom studenoga prošle godine, sredstvima Virovitičko-podravske županije, koja je za ovu investiciju izdvojila oko milijun kuna. Uz sredstva izdvojena za hidroizolaciju i glazuru u vrijednosti 400.000 kuna, odabrana i kvalitetnija varijanta podloge u vrijednosti od 620.000 kuna.

U završne radove na postavljenju glazure uvjerio se i župan Igor Andrović, koji je sportsku dvorano obišao u pratnji pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu VPŽ Vesne Šerepac, zamjenika slatinskog gradonačelnika Bojana Plantaka i ravnatelja Industrijsko-obrtničke škole Slatina Mladena Graovca.

IMG 4234 Custom 1

Župan je izrazio zadovoljstvo što je glazura postavljena u rokovima u kojima je i dogovoreno s izvođačima radova te najavio kako se kompletno uređenje poda dvorane može očekivati za mjesec do mjesec i pol dana koliko je potrebno za isušivanje glazure do 2% vlage kako bi se nakon toga u vrlo kratkom vremenu, od tjedan dana, mogla postaviti gumirana podloga što će trajno riješiti problem s vlagom u slatinskom ”hramu sporta”.

Župan Andrović pogledao je i prostor za klimatizaciju i kotlovnicu te se uvjerio u njihovu funkcionalnost.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”505943″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content