Gradu Slatini 250.000 eura za obnovu Staroškolskog igrališta

Jučer (srijeda) je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac uručila ugovor zamjeniku načelnika grada Slatine, koji trenutno obnaša dužnost gradonačelnika, Iliji Nikoliću. Grad Slatina uspješno je prijavio projekt “Uređenje staroškolskog”, čija je ukupna vrijednost 456.112,50 eura. Ministarstvo turizma i sporta sufinancirat će projekt s 250.000 eura.

Jedan od glavnih ciljeva projekta je revitalizacija Staroškolskog igrališta, koje će postati centar sportskih aktivnosti za lokalnu zajednicu. Planira se izgradnja multifunkcionalnog igrališta koje će uključivati terene za rukomet, mali nogomet, tenis i ostale sportove. Igralište će imati višeslojnu oblogu kako bi se osigurala sigurnost i udobnost igračima.

Osim toga, planira se izgradnja zaštitne ograde oko igrališta radi povećanja sigurnosti korisnika. Na mjestu postojećeg odbojkaškog igrališta, bit će izgrađen polufunkcionalni plato s završnom oblogom od betonskih opločnika. Također, postojeća betonska tribina bit će obnovljena kako bi se osigurao udoban prostor za gledatelje.

(icv.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content