PREMIJER ŽNL U nedjelju svi nogometni putevi vode u Čačince

Prve dvije utakmice 22. kola Premijer županijske nogometne lige igraju se u danas u 17 sati.

Na stadionu Park Suhopolje je favorit u ogledu s ekipom Zrinskog iz Nove Bukovice. U domaćem sastavu neće moći istrčati Stjepan Iharoš, dok bi gostujuća momčad trebala biti kompletna.

U drugoj današnjoj utakmici Lukač 05 ugostit će ekipu Rezovca. Dok su se gosti mirno pripremali za subotnje gostovanje, ekipa Lukača 05 odigrala je Kup utakmicu s trećeligaškim sastavom Virovitice. Domaća momčad trebala bi biti kompletna, dok kod gostiju neće moći zaigrati Nikola Markanović.

Sve ostale utakmice igraju se sutra u 17 sati.

U nedjelju će svi nogometni putevi voditi u Čačince gdje će se u popularnoj “Rupi” igrati super derbi. Drugoplasirana Mladost ugostit će vodeću momčad lige Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Prisjetimo se, u prvom dijelu natjecanja, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, susret je završio podjelom bodova 3:3. Domaća momčad trebala bi biti kompletna, dok u gostujućim redovima neće moći zaigrati Marko Puškarić zbog isključujućeg kartona zarađenog u kup utakmici sa Slatinom.

– Zanima me samo Mladost i naša igra. Našim navijačima obećat ću samo jedno, a to je da će Mladost u nedjelju biti prava te očekujem njihovu podršku- u najavi utakmice rekao je trener Mladosti Ivan Mužar.

Uoči derbija raspoložen je trener Bratstva Elvis Vinak.

– Nećemo biti kompletni, ali mi smo navikli na to. Pozivam sve gledatelje, simpatizere nogometa i naše navijače da dođu na nedjeljni derbi u čačinačku “Rupu” na nogometni spektakl. Mi ćemo pokušati pobijediti, dat ćemo sve od sebe, a ako Mladost bude bolja pružit ćemo im ruku- derbi je najavio trener Bratstva Elvis Vinak.

Sve ostale utakmice, iako ne bez značaja i važnosti, bit će odigrane u sjeni ovog derbija.

Borova je u grčevitoj borbi za ostanak u ligi domaćin momčadi Voćina, koja će uspjehom htjeti nadoknaditi propušteno na svom terenu u ogledu sa Sokolom. U domaćem sastavu neće biti Matea Gegića, dok bi gosti trebali biti kompletni.

Crnac ugošćuje Dinamo iz Kapele Dvora. Crnac se obori za osiguranje ligaškog statusa, dok će Dinamo pokušati prekinuti niz od četiri utakmice bez pobjede. Obje momčadi u ovoj utakmici neće istrčati u kompletnom sastavu. Nikica Hat neće moći računati na Bornu Meašića, dok Mile Grdić u igračkom kadru ovog puta neće moći koristili braću Matu i Mirka Iličića.

Sokol na svom terenu Milanovcu u susretu s Dinamom iz Četekovca, nastojat će doći do prve pobjede. Neće im biti lako. Gosti imaju kvalitetan igrački kadar, dok će u domaćim redovima nedostajati standardni prvotimci Hrvoje Javorović i Denis Kovač.

Neizvjesno bi trebalo biti i u Sladojevcima gdje je Slavonija domaćin Mikleušu. Domaća momčad pobjedom se još može uključiti u borbu za ostanak u ligi. Slavonija bi trebala biti kompletna, dok u redovima Mikleuša pravo nastupa nema Antonio Pejazić.

Listu strijelaca predvodi gotovo neuhvatljivi Marin Čavić s 33 zgoditka. Drugi je Matej Dorinka iz četekovačkog Dinama s 23, treći je još jedan igrač Mladosti Florijan Rupčić s 22, dok je igrač Bratstava Dino Milinović postigao 21 pogodak.

tablica 3

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content