1. ŽNL Novo kolo otvaraju Plavi i Sveti Đurađ: Vukosavljevačka Mladost gostuje u Dolcima, No Limit TVIN kod Omladinca

Prva utakmica 22. kola 1. županijske nogometne lige igra se danas u 17 sati u Jugovom Polju, a Plavi će ugostiti Sveti Đurađ. Gosti bi pobjedom napravili veliki korak u osiguravanju ligaškog statusa. Obje momčadi u ovom susretu trebale bi biti kompletne.

Ostalih pet utakmica igra se sutra u 17 sati.

Derbi se igra u Dolcima, gdje je trećeplasirani DOŠK domaćin vodećoj Mladosti iz Vukosavljevice. Gosti bi trebali biti bliže pobjedi, iako će domaća momčad nastojati doći do tri boda. U sastavu DOŠK-a neće moći zaigrati Toni Sitar.

Drugoplasirani No Limit TVIN igra gradski derbi, a gostuje kod Omladinca u Koriji. Momčad trenera Damira Blaževića posljednjih nekoliko kola uspjela se “popeti” na tablici te će sigurno biti tvrd orah za favorizirane goste.

U Velikom Rastovcu Munja planira doći do tri boda u utakmici s Orešcem. Gosti neće biti kompletni, jer zbog tri žuta kartona neće moći zaigrati Damir Litrić.

Dinamo iz Josipova ovog proljeća igra odlično, međutim na gostovanje u Podgorje putuje bez svoje prve vedete, Brazilca Matheusa Viniciusa Ribeiro De Oliveire, što bi mogla iskoristiti domaća momčad i doći do pozitivnog rezultata. U domaćim redovima neće moći zaigrati Antonio Lekšić.

Podravca iz Sopja i dalje svoje domaće utakmice igra u Novoj Šarovki. Ovog puta ugostit će Croatiju iz Grabrovnice. Gosti bi trebali biti bliži osvajanju tri boda. U domaćoj momčadi prva nastupa nema Tomislav Sopjanac, dok u gostujućim redovima neće moći istrčati Dean Klemen.

Nakon prošlog kola igrač vodeće Mladosti Mateo Nemčec je gotovo osigurao naslov najboljeg strijelca, postigao je 44 zgoditka. Slijede Stipo Djak iz Mladosti i Antonio Paulović, koji je jesenas igrao za Dravu, koji su postigli po 26 golova, na trećem mjestu je Theo Filipović iz No Limit TVIN-a sa 16, dok četvrto mjesto dijele David Blatarić iz Mladosti i Vedran Grubić iz Omladinca s po 15 pogodaka.

tablica 4

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content