Plava tvornica otvorila ured u središtu Osijeka

- PROMO -

Odličan uspjeh prošle godine te jak tim daje nam snažan vjetar u leđa i motivaciju da nastavimo s rastom i razvojem. Kako bismo omogućili potencijalnim kolegama i kolegicama i iz drugih krajeva da nam se pridruže te da zajedno radimo na brojnim zanimljivim projektima – otvorili smo ured i u Osijeku, u samom središtu grada.
Protekla, 2015., godina bila nam je vrlo zanimljivo razdoblje u razvoju naše tvrtke što je omogućilo daljnji rast i otvaranje novog ureda. Doživjeli smo streloviti rast u broju zaposlenika – s 9 zaposlenika narasli smo na čak 21.
Kako bismo se uspješno nosili s brojnim izazovima koje sa sobom nosi nagli razvoj organizacije, tim smo pojačali s Quality Assurance Analystom te Human Resources Managerom koji su pomogli u razvoju procesa i podizanju kvalitete rada i projekata na novu razinu. Osim toga, promovirali smo nekoliko developera u Project Managere koji sada uspješno vode svoje timove i organiziraju posao za developere. Iako smo krenuli iz Virovitice, entuzijazam prema razvoju IT-a, dobre ideje i marljiv rad nešto je što svi dijelimo u Osijek Software City-u te smo prepoznati kao vrijedan član Udruge, a zatim i Uprave. Napravili smo više odličnih projekata – kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Australija, Velika Britanija, Kuvajt, SAD, Hrvatska… samo su neke od zemalja gdje nam se nalaze klijenti i s kojima smo radili na brojnim zanimljivim projektima. Dugoročne suradnje sa zadovoljnim klijentima, koji nam opetovano povjeravaju svoje projekte, najveća su nam potvrda kvalitete našeg rada i izvor zadovoljstva. (www.plavatvornica.com)

Povezane vijesti

Skip to content