VIDEO: Biciklirajte uz rijeku Dravu i otkrijte prirodne ljepote Podravine i Slavonije na dva kotača

Zahvaljujući EU projektima IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska, Virovitičko-podravska županija postala je središte biciklističkog turizma kontinentalnog dijela Hrvatske. Provedbom projekata „Drava4Enjoy“ i „Biciklističke staze uz Dravu“ na području županije označeno je preko 600 kilometara biciklističkih staza.

Također, u sklopu navedenih projekata postavljene su info table s kartama kako bi biciklisti imali na raspolaganju pregled biciklističkih staza s informacijama o turističkim atrakcijama na rutama, a izrađena je i GPS aplikacija koja je dostupna svima. Biciklisti će se imati prilike odmoriti na tri lokacije i pritom uživati u ponudi obližnjih turističkih objekata.

Dovršetkom projekata „Drava4Enjoy“ i „Biciklističke staze uz Dravu“ upotpunjena je turistička ponuda Virovitičko-podravske županije, a zaljubljenici u biciklizam sada imaju priliku upoznati se s prirodnim ljepotama Podravine i Slavonije na dva kotača.

Pogledajte kako izgleda biciklistička vožnja uz jednu od naših najdužih i najočuvanijih rijeka, rijeku Dravu. Provozajte se kroz pitomu Podravinu i upoznajte pravu Slavoniju koju još uvijek možete naći na obalama te lijepe rijeke.

(www.bikemagazin.info; www.vpz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content