Folklorni ansambl ”Shkendija” nastupit će u sklopu sajma Viroexpo 25. veljače u Kazalištu Virovitica

U Virovitici se od 26. do 28. veljače po dvadesetprvi put održava Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. Organizatori sajma i ove su godine za posjetitelje pripremili niz kulturno-umjetničkih i zabavnih događanja ispunjenih pjesmom i plesom, kuhanje na otvorenom te kreativnu radionicu za one najmlađe.
U četvrtak 25. veljače nakon održavanja Gospodarskog foruma, s početkom u 18 sati, u Kazalištu Virovitica sa svojim tradicionalnim pjesmama i plesovima predstaviti će se i zemlja partner – Republika Kosovo. Ulaz na nastup folklornog ansambla ”Shkendija” u Kazalištu Virovitica za sve posjetitelje je besplatan. Dođite pogledati narodne pjesme i plesove Republike Kosovo koje će ovaj iznimno kvalitetan ansambl po prvi put izvesti pred virovitičkom publikom.

Organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.

(www.viroexpo.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content