Stručni seminar Kako postati uspješan poduzetnik u stočarstvu?

U sklopu 21. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016., koji se održava od 26. do 28. veljače u Virovitici, u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije održavaju se zanimljiva stručna predavanja renomiranih predavača.

Prvog dana održavanja sajma, 26. veljače, na rasporedu je stručni seminar Kako postati uspješan poduzetnik u stočarstvu – Europski fondovi – put ka profitabilnom poslovanju.

Nakon pozdravnog govora dr. Branimira Kampla iz tvrtke SANO d.o.o., predavanje je otvorio voditelj odjela u Poljoprivrednoj komori iz Doljnje Saksonije Bernd Lührmann, koji je govorio o iskustvima s korištenjem EU fondova i drugih poticaja u unapređenju poslovnih rezultata farmi muznih krava. Pritom je Lührmann analizirao troškove vrhunskih farmi muznih krava te naveo ključne razloge potrebne za daljnji rast.

Cilj ovog stručnog seminara, koji organizira Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora, je informirati o poticajima u okviru Programa ruralnog razvoja 2014-2020 te proširiti znanja o tome kako ti programi poticaja funkcioniraju u zemljama gdje su takve potpore investicijama već dugi niz godina važan oslonac u stočarstvu.

Predavanju je prisustvovala i vd ravnatelja Razvojne agencije VIDRA Emina Kovač.

(www.icv.hr; mb, foto: M. Bašić)

IMG_2864IMG_2867

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content