Iva Rengel i Filip Smrček najbolji iz kemije u osnovnim školama Virovitičko-podravske županije

U Osnovnoj školi August Cesarec u Špišić Bukovici u petak, 11ožujka, održano je natjecanje iz kemije za učenike osnovnih škola s područja Virovitičko – podravske županije. Sudjelovale su osnovne škole iz Čačinaca, Orahovice, Pitomače, Slatine i Virovitice, a natjecalo se ukupno 26 učenika.

Najbolji učenik u kategoriji sedmih razreda bio je Filip Smrček iz OŠ Petra Preradovića Pitomača, a mentorica je bila Snježana Starčević – Lovreković. Drugo mjesto osvojio je Borna Katić iz OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Orahovica (mentorica Ljiljana Macanić), a treće mjesto dijele učenice Ina Moslavac iz OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Virovitica (mentorica Katica Pavlović) i Lorena Lončarević iz OŠ Josipa Kozarca Slatina (mentorica Ksenija Vujić).

Najbolja učenica u kategoriji osmih razreda bila je Iva Rengel iz OŠ Petra Preradovića Pitomača. Drugo mjesto osvojio je Antonio Minauf iz OŠ Eugena Kumičića Slatina (mentorica Rajka Avirović – Gaća), a treće mjesto Terezija Som iz OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci (mentor Velimir Tresk). (www.icv.hr; D. Musić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content