Lovro i Laura Erak te Matija Relić prvaci Hrvatske u katama

U subotu je u Samoboru održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe uzraste u disciplini kata, a Karate klub Virovitica ostvario je sjajan uspjeh. Naime, Lovro i Laura Erak u kategoriji cicibana nakon pet pobjeda postali su prvaci Hrvatske. Titulom hrvatskog prvaka okitio se i Matija Relić u kategoriji mlađih kadeta, te je tako Karate klub Virovitica u pojedinačnom nastupu bio najuspješniji klub s tri osvojena zlata.
– Važno je napomenuti da su Lovro, Laura i Matija prošle godine bili doprvaci Hrvatske, koji su nastavili redovito i marljivo trenirati, nakon čega je i proizašao ovaj njihov najveći uspjeh do sad, kazao je predsjednik Karate kluba Virovitica Josip Škrablin.
U mlađim kadetima nastupila je i ekipa u sastavu Matija Relić, Mihael Štefović i Chris Malčec te su osvojili treće mjesto.
Na Prvenstvu Hrvatske nastupili su i članovi Karate kluba Pitomača. Kod učenica Leona Hustić osvojila je sedmo mjesto, kao i Petar Tudić kod učenika, a sedmo mjesto osvojili su i u ekipnoj konkurenciji. Bez plasmana su ostali Nina Domović, Ema Tratnjak i Hana Matosović. (www.icv.hr, vle; Fotografije:jš)

no images were found

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content