Prezentacija Tehničke škole Virovitica

U svrhu promidžbe programa Tehničke škole i pomoći učenicima 8. razreda na području Virovitičko-podravske županije pri odluci o odabiru srednje škole, odnosno budućega zanimanja, i ove godine svaki od programa prezentiraju sami učenici. S obzirom na dobro prošlogodišnje iskustvo, i ove su godine odlučili u promidžbu svakoga od programa uključiti učenike trećih razreda. Prema preporuci školskih stručnih vijeća, a i željama samih učenika, Tehničku školu ove godine će prezentirati učenici: Kristijan Suton i Tomislav Lukačević iz usmjerenja strojarski računalni tehničar, iz elektrotehničkog usmjerenja Mario Kovačević, Emanuel Mojzeš i Ivan Sajfer, zatim Domagoj Kralj i Josip Lukačić iz šumarskog programa te Mihael Pravda i Mario Lebinac iz drvodjeljskog programa. Program medicinska sestra-tehničar opće njege predstavljat će učenice 4. razreda Jovana Tihomirović i Anamaria Mikolčić.

Do sada su već održane dvije prezentacije, jedna 1. travnja u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić na kojoj su se programi predstavili svojim uradcima na štandu te u polusatnoj prezentaciji na kojoj je uvodno Tehničku školu predstavila stručna suradnica psihologinja Melita Majurec te naši ovogodišnji maturanti: Alen Krluk – strojarski računalni tehničar, Enio Biondić – elektrotehničar, Ranko Savanović – šumarski tehničar, Ivan Matić – drvodjeljski tehničar dizajner i Kristina Paurić – medicinska sestra-tehničar opće njege.

Druga je prezentacija održana 12. travnja u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju kada su Tehničku školu odlično predstavili učenici: Kristijan Suton, Ivan Sajfer, Josip Lukačić, Mario Lebinac i Ivana Nežić.

(www.ss-tehnicka-vt.skole.hr)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content