Radionica „Kako procijeniti učinkovitost vaše organizacije“ u srijedu, 27. travnja

Radionica pod nazivom „Kako procijeniti učinkovitost vaše organizacije“ održat će se u srijedu 27. travnja 2016. godine od 11 do 15 sati u prostorijama Centra za socijalnu skrb Virovitica na adresi Vladimira Nazora 1 u Virovitici u sklopu programa E-misija.

Cilj radionice je upoznati sudionike sa check listom pod nazivom “Peteljka” za samo – procjenu praćenja i samo – vrednovanja OCD. Podaci dobiveni ovom analizom čine osnovu za izgradnju kapaciteta organizacije u području organizacijskog razvoja i upravljanja organizacijom. Analiza je prvi korak koji vodi prema jačanju kapaciteta organizacije, a bazirana je na samo-procjeni deset područja organizacijskog razvoja, a rezultati daju jasne informacije kojim područjima treba posvetiti više pažnje. Nakon procesa samo-procjene slijedi rad na razvoju kapaciteta i jačanju onih područja organizacijskog razvoja koja se tijekom samo-procjene pokažu kao manje razvijena.

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Program e-misija dio je cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. Virovitica u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

(www.sosvt.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content