Održana izborna sjednica Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK u Zagrebu

U srijedu, 4. svibnja je u Zagrebu, održana izborna sjednica Udruženja drvno-prerađivačke industrije Hrvatske gospodarske komore, za razdoblje 2016. – 2020. godina, kojoj su prisustvovali predstavnici 227 tvrtki.

Za predsjednika Udruženja izabran je Ivić Pašalić, predsjednik Nadzornog odbora Mundus viridisa iz Zagreba.

Članice Strukovne grupe drvno-prerađivačke industrije Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, na sjednici održanoj 05. travnja, dale su svoje prijedloge kandidata, iz tvrtki drvno-prerađivačke industrije s područja Virovitičko-podravske županije, za radna tijela Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK, za razdoblje 2016. – 2020. godina.

U Izvršni odbor Udruženja, koji broji 11 članova, s područja Virovitičko-podravske županije izabrana su 3 člana: Ivan Slamić, direktor Tvina iz Virovitice i predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica, Daniel Smiljanić, direktor Pan-parketa iz Čačinaca i Andrija Gotovac iz tvrtke Ciprijanović iz Orahovice.

Na izbornoj sjednici, uz predstavnike gospodarskih subjekata drvno-prerađivačke industrije s područja Virovitičko-podravske županije, sudjelovali su i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica.

(HGK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content